STRAVA U POŽAREVCIMA

Muškarac zatučen sjekirom nakon kolinja

08.12.2009 u 11:17

Bionic
Reading

Policija je u ponedjeljak navečer, nakon anonimne dojave, u osamljenoj kući u selu Požarevci kod Lipovca Hrastinskog, pronašla mrtvo tijelo J. P. (61) iz Čepina

POŽAREVCI - Muškarac je imao frakturu lubanje i višestruke ozljede na rukama. Policija pretpostavlja da ga je ubio 55-godišnjak iz Vuke, koji je s J. P. taj dan bio na kolinju, pišu 24sata.

Prema prvim procjenama, 55-godišnjak je J. P. pretukao drškom sjekire i pobjegao. J. P. je nakon batina uspio dopuzati do kreveta i leći. Policija ga je pronašla u krevetu u lokvi krvi.

Dva sata nakon što su pronašli tijelo, policajci su uhitili osumnjičenog i priveli ga u postaju.

Tijelo J. P. prevezli su na obdukciju u Kliničku bolnicu Osijek.

Osječko-baranjska policija izvijestila je da je sinoć oko 22 sata uhitila 55-godišnjaka iz Vuke zbog osnovane sumnje da je ubio 61-godišnjeg muškarca.

Osječko-baranjskoj policiji dojavljeno je sinoć u 17.50 sati kako je u kući na osami na Požarevcima, u Lipovcu Hrastinskom, pronađen mrtav 61-godišnji muškarac iz Čepina.

Očevidom, koji su proveli istražni sudac osječkoga Županijskog suda te osječko-baranjska policija, na truplu su utvrđene ozljede koje upućuju na sumnjivu smrt.

Osumnjičeni 55-godišnjak priveden je u đakovačku policijsku postaju, a kriminalističko istraživanje je u tijeku, izvijestila je osječko-baranjska Policijska uprava.