uskoro dodjela nagrada

Mušćet: Od tportalovih Vizionara očekujemo da nam kažu kako će Hrvatska napraviti veliki korak naprijed

06.11.2022 u 13:19

Bionic
Reading

Bojan Mušćet, tportalov suradnik i analitičar gostovao je u Tech Radaru N1 televizije gdje je govorio o tportalovoj inicijativi 'Vizionar godine'

tportal će ove godine prvi put dodijeliti nagrade Vizionar godine u pet kategorija: gospodarstvo, tehnologija, društvo, kultura i sport, uz izdvojenu nagradu za glavnog Vizionara godine.

Mušćet je pojasnio da je tportal kao jedan od vodećih domaći news portal pokrenuo tu veliku društvenu i medijsku akciju kako bi pronašao ljude koji su uspješni, koji su sami zaslužni za svoj uspjeh i koje kao društvo trebamo detektirati i dodijeliti im priznanje:

'To nije još jedna dodjela još jedne nagrade, to je cijeli koncept s konferencijom na kojoj ćemo pričati o mogućnostima razvoja Hrvatske, a tportal će nastaviti sustavno pratiti sve ono što se radi i poduzima kako bi se potencijali Hrvatske na doličan način revalolizirali'.

'Mi smo turistička zemlja, ali tehnologija je stvar koja može Hrvatsku staviti na kartu uspjeha u cijelom svijetu. Akcija Vizionar godine se sada odvija tako da je sto pojedinaca iz cijelog društva dalo prijedloge za Vizionara godina. Ti prijedlozi se razmatraju, a dobitnici u pojedinim kategorijama, kao i Vizionar godine bit će poznati početkom 2023.', dodao je Mušćet.

Na pitanje što se očekuje od budućih vizionara, Mušćet je odgovorio kako će oni trebati dati svoja očekivanja o tome kako bi se Hrvatska trebala razvijati i kako svi zajedno možemo napraviti jedan veliki korak naprijed.