MILETIĆEVA AKCIJA

Molite za saborske zastupnike

12.03.2014 u 16:27

Bionic
Reading

Krešimir Miletić, predsjednik zagrebačke podružnice stranke Hrast i predsjednik Udruge za promicanje obiteljskih vrijednosti - Blaženi Alojzije Stepinac, pokrenuo je akciju 'Moli za saborskog zastupnika'

'Cilj ove akcije je pokrenuti mrežu molitelja koja će moliti za saborske zastupnike i zastupnice Hrvatskog sabora. Nama nisu važne stranke kojima pripadaju, njihovi trenutni stavovi ili politike za koje se zalažu. Nama je važno njihovo urođeno ljudsko dostojanstvo i vrijednost koje svaki čovjek ima pred Gospodinom. Važno nam je da ih molitvom zagovaramo pred Gospodinom i na taj način pomognemo da odluke koje donose u Hrvatskom saboru budu nadahnute Božjom mudrošću i Božjim duhom! Želimo moliti da ih u njihovom svakodnevnom djelovanju vodi duh služenja i ljubavi prema Hrvatskoj i hrvatskom narodu, usmjerenost općem dobru, poniznost i mudrost', kaže.

Potencijalni molitelji moraju ispuniti i poslati obrazac, čime pristaju svakodnevno moliti molitvu koju će, zajedno s podacima o saborskom zastupniku, dobiti u e-mailu nakon prijave.