KAKO TO UOPĆE STANE UNUTRA?

Modder nabrijao svoj PS4 sa 3.5 inčnim diskom od 2 TB

16.01.2014 u 08:00

Bionic
Reading

Nezadovoljan ugradbenim diskom od 500 GB, ovaj modder je uspio u PS4 ugraditi onaj od 2TB i to bez poništavanja garancije

Za neke korisnike dovoljno je kupiti konzolu i igrati ju dok se ne pretvori u prašinu. Drugi ponekad otvore kućište i promijene termalnu pastu, počiste prašinu i možda ugrade novi disk. Ovaj (nazovimo ga tako) genijalac uspio je modificirati svoj PlayStation 4 sa enormnim 2TB hard diskom od 3,5 inča. Sad, vjerojatno se pitate kako je uopće uspio takvo što uvaliti u kućište koje očigledno ne podržava tvrdi disk tog formata. Prije nego što mislite da se radi o bilo kakvom modderu, spomenimo da je osoba o kojoj govorimo Paul Statham - PR i community manager iz Bohemian Interactivea, autora ARMA serijala.

 

 

 

Uglavnom, procedura modificiranja (među ostalim) uključuje prikopčavanje diska na vanjsko napanajne, s obzirom da je očito kako PS4 nema dovoljno struje za 3,5 inčni hard disk. Nakon ugradnje eksternog napajanja i priključka ovog diska na SATA port unutar PlayStationa 4, sve bi trebalo raditi. Jedini zabilježeni minus je da svoj PS4 nakon modifikacije ne možete prebaciti u standby mod. Za kompletnu proceduru modifikacije, kao i fotografije, predlažemo da posjetite izvorni članak i bacite pogled na popis komponenti potrebnih za ovu operaciju. Za kraj napominjemo kako nismo odgovorni ako nekim slučajem zapalite svoju novu konzolu petljajući po njoj. Sretno!