butković i marić

Ministri u Rijeci jednoglasni: Ne vidimo unutarstranačke sukobe u HDZ-u

  • Autor: I. Ba./Hina
  • Zadnja izmjena 09.05.2019 19:25
  • Objavljeno 09.05.2019 u 19:25
Oleg Butković, Davor Štimac, Goran Marić

Oleg Butković, Davor Štimac, Goran Marić

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Ministarstvo državne imovine

Ministri državne imovine te mora, prometa i infrastrukture Goran Marić i Oleg Butković u četvrtak su u Rijeci, na novinarska pitanja istovjetno rekli kako ne vide da ima unutarstranačkih sukoba u HDZ-u, naglasivši da se stranka koncentrirala na izbore za Europski parlament na kojima očekuje pobjedu

Oleg Butković je procijenio kako se stalno u javnosti žele proizvesti 'nekakvi unutarstranački sukobi'.

Na pitanje je li "afera SMS" unutarstranački sukob, rekao je kako to ne bi komentirao te da ne vidi unutarstranačke sukobe. 'Mi smo u kampanji za europske izbore i očekujemo pobjedu', rekao je Butković.

Na pitanje smatra li da je Milijan Brkić teret HDZ-u, Goran Marić je kazao da on ne osjeća niti vidi unutarstranačke sukobe. Koncentrirano smo na izbore i ništa neće utjecati na naš izborni rezultat, istaknuo je.

Obojica nisu željela komentirati Brkićevu izjavu, koji je vezano za aferu sms jučer rekao kako je evidentno da se u „operaciju uključila stara struktura Udbe“, a danas je kratko izjavio da pri spominjanju starih struktura Udbe jučer 'uopće nije spominjao HDZ'.

Na upit o spašavanju broda "Aurelia" danas na Jadranu, ministar Butković je potvrdio kako je sve pod kontrolom i da tegljač "Pollux" tegli brod do Splita. Dodao je da pri tom ide i vrijeme na ruku, jer je oslabilo jugo, koje je otežavalo plovidbu tegljača do broda.

Butković i Marić bili su u Rijeci na potpisivanju ugovora o ustupanju na korištenje dvaju stanova Ministarstva državne imovine riječkom KBC-u.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!