MIŠIĆIMA PROTIV STRAŽNJICE

Milinović:'Sada imam još bolje tijelo'

12.04.2010 u 22:26

Bionic
Reading

Guzu u spotu naše turističke promidžbe ne želim komentirati, o njoj će odlučiti oni koji trebaju. A Zoranu Šprajcu ne zamjeram što se našalio na moj račun, iako nisam nešto oduševljen što je baš mene uzeo za primjer, rekao nam je ministar zdravstva i potpredsjednik Vlade dr. Darko Milinović

Njega je urednik HTV-ova “Dnevnika” Zoran Šprajc šaljivo u prilogu istaknuo kao mogućeg manekena za hrvatsku turističku promidžbu jer ministar voli pokazivati svoje golo, nabildano tijelo, pišu 24 sata

Povod je bila sporna ženska guza u spotu na koju se okomila premijerka Jadranka Kosor. Šprajc se zato u svom već poznatom stilu našalio da bi se iz spota mogla izbaciti guza manekenke Jelene Glišić, a umjesto nje umetnuti kadrovi polugolog ministra Milinovića.

Dr. Rambo, kako ga mediji od milja zovu, kaže nam kako se ne srami svog tijela. I ne samo to - ponosno nam je otkrio kako je sad u još boljoj formi i sa vidljivijim trbušnjacima nego na fotografijama od prošlog ljeta koje je Šprajc stavio u prilog “Dnevnika".

- Naporno sam trenirao. Radim na aerobnoj spremi i definiciji, a mršaviji sam nekoliko kila nego na onim fotkama. Trbušnjaci se sad puno bolje vide - kaže nam “u zdravom tijelu zdrav duh” ministar i ističe da se ne vidi kao maneken za turizam, ali bi s ponosom bio maneken za promicanje zdravog života. Uvijek je za to, kaže, da se potencira zdravlje, sport i nepušenje.