nema smisla

Milanović: Predsjednica kukavički otpočetka bježi od debate u prvom krugu

11.12.2019 u 13:21

Bionic
Reading

'Rekao sam da neću doći bez predsjednice, zato što je ona predsjednica, a debata bez predsjednika u hrvatskom sustavu nema smisla', rekao je Milanović novinarima u Donjem Lapcu komentirajući nedostatak sučeljavanja uoči predsjedničkih izbora

Zoran Milanović, predsjednički kandidat SDP-a je rekao da su ovo prvi izbori u Hrvatskoj na kojima nema predsjedničke debate te da aktualna predsjednica 'kukavički i otpočetka bježi od debate u prvom krugu', javlja N1.

Uđu li u drugi krug, kaže, može se očekivati isto. On se ne želi sučeliti samo s Miroslavom Škorom, nego želi sučeljavanje sva četiri kandidata, Kolindu Grabar Kitarović, Miroslava Škoru i Mislava Kolakušića.

'Logično bi bilo da tu bude četvero kandidata koji pucaju najviše, da se ne uvrijede ostali', rekao je Milanović te dodao kako ima svoju prepoznatljivost što mu može biti prednost i mana.

'Analitiku čuvam za sebe i ponašam se onako kako smatram da treba. Komentirat ću postupke i nekarakter svojih protukandidata, a isto tako govoriti o pravim stvarima, za koje će me ljudi odabrati', dodao je.