RAZGOVORI U KOLONI

Milanović Penavi: Ovo su ti smuđevi. Jeli smo jednog od preko tri kile

18.11.2023 u 20:37

Bionic
Reading

Po procjeni organizatora Grada Vukovara, u koloni sjećanja rastegnutoj duž vukovarskih ulica u subotu je hodalo preko 150 tisuća građana, a među njima je bio i državni vrh

I dok je dobar dio javnosti komentirao ponovni susret i rijetko rukovanje Plenkovića i Milanovića, premijera i predsjednika koji se i dalje gledaju preko nišana, pozornost snimatelja Nove TV privukao je razgovor predsjednika Milanovića i vukovarskog gradonačelnika Penave.

Penava i Milanović su, naime, u koloni hodali jedan pored drugog, dok je Plenković odabrao društvo potpredsjednika vlade i ministra branitelja Tome Medveda.

  • +3
Zoran Milanović u Vukovaru Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

U pet kilometara dugoj koloni dotakle su se razne teme, pa je tako Milanović u jednom trenutku Penavi na mobitelu pokazao fotografiju - smuđa.

'Ovo su ti smuđevi. Vidi koliki su. Jedan koji smo mi jeli imao je preko tri kile. Znaš koliki su filei od toga', rekao je Milanović Penavi.

Kamera, na žalost, nije zabilježila Penavinu reakciju, a nije poznato ni je li ga nakon završetka povorke odveo u neki od vukovarskih ribljih restorana kako bi degustirao dunavskog smuđa.

Snimku razgovora Milanovića i Penave možete pogledati na portalu Dnevnik.hr.