ŠPANOVIĆ PROZIVA SDP-OVCE

'Milanović i Komadina izbjegavaju sučeljavanje'

20.03.2016 u 13:41

Bionic
Reading

Sanjin Španović, autor i voditelj emisije Veto na Jabuka TV prozvao je Zoran Milanovića i Zlatka Komadinu, protukandidate na skorašnjim izborima u SDP-u, da se ne drže danog obećanja prema kojem su se trebali sučeliti u njegovoj emisiji

Španović je na kraju emisije u petak, u kojoj je gostovao novi ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat, pustio prilog u kojem je podsjetio Komadinu i Milanovića da su tijekom kampanje i jedan i drugi obećali u svom nedavnom gostovanju u emisiji Veto doći kod njega na sučeljavanje zadnji tjedan prije izbora.

Španović je pustio inserte u kojima im je na kraju svake emisije postavio jasno pitanje jesu li spremni se kod njega u emisiji odazvati sučeljavanju.

Milanović i Komadina su obećali sučeljavanje. Hoće li se pojav...

Jesu li Zlatko Komadina i Zoran Milanović ljudi od riječi ili se onog što su rekli svatko na kraju svog gostovanja u emisiji Veto by Sanjin Španović neće držati? I jedan i drugi su potvrdili da su spremni na sučeljavanje zadnjeg tjedna kampanje za predsjednika SDP Hrvatske i sada je vrijeme da se izjasne hoće li se tog obećanja držati?

Posted by Veto by Sanjin Španović on Saturday, 19 March 2016


'Na sve moraš biti spreman izaći na sve u kampanji. Sve ja pristajem, vidjet ćete me sigurno ovdje na sučeljavanju', rekao je Komadina 2. veljače na kraju emisije, a na isto pitanje Milanović je kazao: 'Kod vas, da? Ja sam spreman doći, ako je Komadina rekao da je za, onda je dogovoreno', rekao je Milanović 23. veljače.

'Gospodo, držite se obećanog i dođite na sučeljavanje' - poručio je Španović nakon tog priloga odjavljujući emisiju, a dan poslije na svom profilu na Facebooku objavio taj video uz status 'Ljude drži za riječ, a političare za...'.

Izbori u SDP- u zakazani su za 2. travnja.