već sljedeći mjesec

Metro: Last Light stiže na Mac i Linux

28.08.2013 u 07:18

Bionic
Reading

Izdavačka kuća Deep Silver objavila je da će njihova posljednja uspješnica uskoro biti dostupna i na Mac te Linux platformama

Prije nekoliko dana predstavnici Deep Silvera izjavili su da namjeravaju Metro franšizu u budućnosti učiniti dostupnijom što većem broju ljudi. Na to su se na noge digli brojni obožavatelji franšize jer nije bilo teško zaključiti u kojem smjeru cilja Deep Silver. Istom se filozofijom vodio EA pri objavi Dead Spacea 3 i još mnogih igara i svi znamo kako su završile.

 

Vidjevši reakciju publike, Deep Silver ponovo se obratio igračima te su nekoliko puta naglasili da u budućim igrama ne misle odustajati od osnovnih koncepata koji Metro čine onakvim kakvim ga poznajemo, već da su pod 'približavanjem što široj publici' mislili na bolju distribuciju, više platformi i veću promociju.

 

Ovaj ćemo im puta vjerovati.

 

Uz to, Deep Silver je najavio dolazak Metro: Last Lighta na Linux i Mac platforme i to već  10. rujna ove godine. Obje verzije dobiti će i sve DLC sadržaje, tako da vlasnici spomenutih platformi ne trebaju brinuti.