DIJALOG NEMA ALTERNATIVU

Medved: Ne bojim se mogućih prosvjeda branitelja

26.09.2019 u 09:08

Bionic
Reading

Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, u četvrtak se, prije sjednice Vlade, osvrnuo na Vladino pokroviteljstvo godišnjih sportskih igara HVIDRA-e gdje će se razgovarati i o Miloradu Pupovca zbog čijih izjava su nekoliko puta oštro reagirali.

Kazao je kako je Vlada tradicionalno pokrovitelj godišnjih sportskih igara HVIDRA-e koje se svake godine održavaju se u drugom mjestu, ove godine u Makarskoj. Igre financiraju iznosom od oko milijun kuna.

Upitan o tome što očekuje od njihovog okupljanja, s obzirom na to da su najavili da bi moglo doći do blokade rada Vlade i Sabora, Medved je rekao: 'Vidjet ćemo što je moguće. Ja ću sutra nazočiti na otvorenju igara, imat ćemo i radni sastanak, razgovarat ćemo o svemu', javlja N1.

Na pitanje boji li se prosvjeda općenito i prosvjeda u Vukovaru, ministar je rekao da se ne boji.

Medved ne želi licitirati o tome hoće li ih biti.

"Ova Vlada je za hrvatske branitelje napravila više od svih vlada do sada i intenzivno nastavljamo raditi na svim našim projektima i programima. Dijalog nema alternativu", rekao je ministar.

Podsjetimo, predsjednik HVIDR-e i zastupnik HDZ-a u Hrvatskom saboru Josip Đakić u utorak je najavio kako će o svemu razgovarati s 1.100 ljudi ovog vikenda u Makarskoj.