slučaj avioni

Maras odgovorio Krstičeviću: Poklopi se ušima i idi radi u King ICT

11.01.2019 u 22:50

Bionic
Reading

Nakon što je u intervjuu za HRT ministar obrane Damir Krstičević kritizirao SDP zbog nabave novih vojnih zrakoplova, nije dugo trebalo čekati na reakcije iz te stranke

Krstičević je podsjetio da je SDP bio na vlasti od 2011. do 2015. te su u četiri godine imali dovoljno vremena sustavno riješiti pitanje Hrvatskog ratnog zrakoplovstva.

No, istaknuo je, oni to nisu riješili. "Ne samo da nisu riješili, nego je napravljen remont MIG-ova 21 u Ukrajini i znamo da je napravljen loše. Ti avioni su trebali letjeti 850 sati, ti avioni su iz Ukrajine u Hrvatsku trebali doći u letnom stanju, a došli su u kamionima. Mi imamo jako puno problema, potpisan je ugovor i dani su novci. Međutim, za razliku od njih, ova vlada se od početka uhvatila u koštac s ovim pitanjem želeći sustavno riješiti pitanje Hrvatskog ratnog zrakoplovstva", rekao je.

Na Twitteru je odmah reagirao SDP-ov Gordan Maras. 'Ovo je da ne vjeruješ. Umjesto da Krstičević da ostavku njemu je za fijasko kriv SDP. Vraća priču na 2011.-2015. Daj ostavku brate, poklopi se ušima i idi radi u King ICT', napisao je Maras.

No kasnije je krenuo i korak dalje. 'Predlažem ekipi HDZ-ovaca u HGK, Buriloviću i ostalima, da uvedu posebnu nagradu na Zlatnoj kuni slijedeće godine. "Nagrada Damir Krstičević" za bez greške najbolje vođeni propali posao godine!', napisao je Maras.

  • +63
Damir Krstičević Izvor: Pixsell / Autor: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL