PREPISKA NA FACEBOOKU

Maras Petrini: Svejedno si mi i dalje simpa

  • Autor: M. Šurina
  • Zadnja izmjena 08.02.2016 13:45
  • Objavljeno 08.02.2016 u 13:45
Gordan Maras

Gordan Maras

Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek

Nakon što je tijekom vikenda bivši ministar poduzetništva SDP-ov Gordan Maras na svom profilu na Facebooku napisao kako bi volio vidjeti Stipu Petrinu u SDP-u, stigao je i odgovor primoštenskog načelnika, ali i Marasova replika

'Stipe Petrina mi je simpa lik. Čini mi se iskren i sposoban. Dijelimo dosta političkih stavova i ne bih imao ništa protiv vidjeti nekog kao Stipu Petrinu u SDP-u', napisao je jučer Maras na svom facebook-profilu.

Odmah je reagirao i Petrina na svom facebook-profilu.

'Bivši ministar, gospodin Gordan Maras danas je na svom facebooku odao "hvalu" meni i mom radu.. Ali evo, koristim priliku, gospodine Maras... Hvala na epitetu, ali evo, kasno neke stvari iznosite, priznajete.. kakve ste prije komentare imali... Nažalost, ja nemam namjeru biti član SDP-a... Ja sam čisti pravaš.. vodim politiku Oca Domovine, Ante Starčevića te Stjepana Radića... Podržati ću pravu Socijaldemokratsku partiju u Hrvatskoj, naravno, ali pravu... ali nažalost prava Socijaldemokratska partija, današnji SDP nije... Prema tome, još jednom, hvala na epitetu... ali znate onu, di si bija, bija, kad je grmilo, kad je sivalo...', napisao je Petrina na facebook-profilu svoje nezavisne liste.

'Ne bojim ti se ja ni nevrimena ni grmljavine. Puno sam se tuka prošle četiri godine. Sa puno ljubavi uvik naprid kroz neveru prema boljim danima. Za svoja uvjerenja, slabije i pravdu. Inače, iako nekad griješimo mi u SDP-u jesmo prava socijaldemokracija ali poštujem to da tvoja uvjerenja nisu ista. Svejedno si mi i dalje simpa', odgovorio je pak Maras dodavši da 'pristupnicu nezavisnoj listi Stipe Petrine neće ispuniti jer je njemu njegova stranka prva i zadnja što se politike tiče'.

Nezavisna lista Stipe Petrina ne bojim ti se ja ni nevrimena ni grmljavine. Puno sam se tuka prošle četiri godine. Sa...

Posted by Gordan Maras on Sunday, 7 February 2016

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!