NEMA PREDAJE

Mamić ne zna za 'NE', kreće u novi napad

09.05.2013 u 21:48

Bionic
Reading

Zdravko Mamić nije odustao od lijevog bočnog igrača Hrvoja Milića koji trenutačno nosi dres pulske Istre 1961. Izvršni predsjednik Dinama pokušat će još jednom privoljeti ovog 23-godišnjaka da potpiše za hrvatskog prvaka

Prije nešto više od tjedan dana Zdravko Mamić i Hrvoje Milić su sjeli za pregovarački stol. Izvršni predsjednik 'modrih' je izvukao deblji kraj odnosno nogometaš Istre 1961 je odbio ponudu.

Razlog nije bilo nikakvo 'hajdučko srce' nego to što je ponuda bila premala.

'Bez obzira na to što je riječ o Dinamu, ne dolazi u obzir da pod tim uvjetima prijeđem u njegove redove, no ostali smo još uvijek u kontaktu i ako 'podebljaju' ponudu, nije isključeno da ipak potpišem,' poručio je nakon toga Milić te se pohvalio kako bi uskoro mogao u inozemstvo.

Ipak, kako pišu Sportske Novosti Mamić je krenuo u novu ofenzivu, spreman je ponuditi bolje uvjete lijevom bočnom te ga na kraju dovesti u Maksimirsku 128.

Što se tiče odštete, sam Milić je ranije izjavio kako je ona fiksna i iznosi 350 tisuća eura što nije problem za Dinamo. No treba znati kako Milića love i neki klubovi s Istoka pa Mamiću ne preostaje ništa drugo nego da se više 'isprsi'.