TREBA IM NIZ

Maloča: Vinkovci će inicirati hajdučku seriju

20.09.2011 u 13:07

Bionic
Reading

Tonči Kukoč i Mario maloča vjeruju kako je Hajduk krenuo u seriju dobrih rezultata, te se nadaju kako će ju nastaviti, kada im na Poljud stiže Slaven Belupo

Standardni stoper Hajduka Mario Maloča osvrnuo se na početak sezone kada je grijao klupu.

'Svake sezone za mene uvijek ista priča, no na sreću uvijek se izborim za svoje mjesto i vratim u momčad. Sada sam standardan, skupljam iskustvo od Ljube Miličevića, kao što sam ga ranije skupljao od Živkovića, Tudora i Vejića. Bilo je govora o odlasku u inozemstvo, ali ja nisam bio za to. Želio sam ostati i napraviti nešto s Hajdukom,' kaže Maloča koji protiv Slaven Belupa očekuje pobjedu.

'Dobar su klub, dobra momčad, u Ferenčini imaju i dobrog trenera, no mi uvijek igramo na pobjedu i tako će biti i ovoga puta,' kaže maloča koji je iznimno zadovoljan odnosom koji trener Balakov ima prema njemu i momčadi.

'Bio je vrhunski igrač, a pokazuje i da je vrhunski trener i čovaj i zato ga svi poštujemo. Za dobre rezultate na početku sezone možemo zahvaliti njemu,' kazao je Maloča a na novinarsku konstataciju: 'Zar Hajduk postiže dobre rezultate?' odgovara.

'Ja mislim da jesu jer nam se događalo svi znate što. Uostalom, uoči Dinama se procjenjivalo da su oni deset puta bolji9 od nas i da će sigurno pobijediti, a na koncu smo s igračem manje odigrali neodlučeno.'

Maločin suigrač Kukoč zabio je u Vinkovcima i otvorio vrata pobjedi Hajduka.

'Vjerovao sam u sebe, super se osjećam. Sve mi se vraća. Najveća podrška su mi roditelji, uvijek su bili uz mene i nadam se da će doživjeti da ja sada sve njima mogu dati,' kaže Kukoč koji se do prve momčadi Hajduka probijao preko posudbi.

'Da treba, opet bih sve ponovio. Mladi igrači se boje posudbi, a one su meni pomogle da dođem ovdje gdje sam sada,' rekao je Kukoč i zahvalio navijačima na podršci u Vinkovcima te ih pozvao da dođu u što većem broju (nedjelja, 20h) bodriti ih protiv Slavena.