INTERESANTNI BRAZILAC

Malaga želi na zimu dovesti Sammira

22.10.2011 u 15:53

Bionic
Reading

Iako su se u hrvatskim medijima često lomila koplja oko Dinamova veznjaka Sammira, činjenica jest da je Brazilac atraktivan inozemnim klubovima. Navodno bi ga na zimu u svojim redovima željela vidjeti Malaga

Prije nešto više do dva mjeseca pojavila se vijest da je španjolska Malaga zagrizla za Dinamova igrača Sammira. Tada se pričalo kako je bogati španjolski klub kojeg je preuzeo katarski šeik Abdullah Bin Nasser Al-Thani bio spreman ponuditi vrtoglavih 16 milijuna eura za 'modrog' Brazilca.

Od posla nije bilo ništa, no izgleda da je Sammir i dalje na radaru Malage. Naime, prema pisanju inozemnih medija, prvenstveno talijanskog portala italsportpress.it, čelnici španjolskog kluba nastavili su pratiti igre Dinamovog veznjaka i očito nisu izgubili interes za njega.

Portal navodi da ovog puta cijena nije 16, već upola manje – osam milijuna eura, i toliko su spremni u Malagi platiti Dinamu za Sammira u siječanjskom prijelaznom roku. No, nije nemoguće da se ta cifra i popne koji milijun ako Sammir u preostalim utakmicama Lige prvaka bude briljirao. Italsportpress.it navodi da je za Sammirove usluge zainteresirana i Fiorentina, ali i Villarreal te Sevilla.