bandićev suradnik

Lovrić kazao da nema ambicija biti gradonačelnik, a Tomaševiću poručio: 'Da je neko drugo vrijeme, možda bi se upisao u Knjigu radosti'

01.03.2021 u 19:32

Bionic
Reading

Ivica Lovrić, pročelnik Ureda za obrazovanje, Grada Zagreba i jedan od najbližih suradnika preminulog gradonačelnika Milana Bandića kazao je da će odraditi ova dva mjeseca mandata na razini kako je to uprava Grada Zagreba pod vodstvom Milana Bandića radila proteklih 21 godinu

'To znači da budemo zaista jedna sjajan logistika građanima i zagrebačkim poduzetnicima', kazao je Lovrić.

"Stranka 365, stranka rada i solidarnosti će izići na ove izbore, međutim u ovom tjednu sasvim sigurno nećemo detaljnije govoriti o tome."

Kaže kako je duboko uvjeren da će Stranka rada i solidarnosti, kao i 2017., i 2021. biti najjača stranka u skupštini Grada Zagreba.

Rekao je kako će se pitanje vodstva same stranke rješavati u tjednima pred nama: "Nije, naročito danas, nije ovaj tjedan za političke rasprave i razgovore. Ovo je tjedan i ovo su dani kada se opraštamo od našeg gradonačelnika." 

Naglasio je kako nema ambicije za predsjednika Stranke rada i solidarnosti: "Imam ambicije da se krajnje dostojanstveno oprostim od gradonačelnika, ne samo ja, nego vjerujem i brojni Zagrepčani, a i svi članovi Stranke rada i solidarnosti. U tjednima nakon ovoga tjedna razgovarat ćemo o politici, nisam ovdje večeras da bi razgovarao o politici."

Poručio je kako kandidatima za gradonačelnika Grada Zagreba želi svako dobro. 

Prokomentirao je i činjenicu da se Tomislav Tomašević nije upisao u Knjigu žalosti: "Da je neko drugo vrijeme, možda bi se upisao u Knjigu radosti. Ja ću gradonačelnika Bandića pamtiti kao najboljeg gradonačelnika u povijesti Grada Zagreba. Ne samo najdugovječnijeg, nego kao i najboljeg, kao jednog sjajnog čovjeka, sjajnog prijatelja, vrhunskog šefa i iznad svega dobrog Milana, dobrog čovjeka', kazao je Lovrić za RTL Danas.