NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA

Ljubomorni Balkanac ubio četiri osobe u Češkoj

09.03.2009 u 10:24

Bionic
Reading

Češki mediji preplavljeni su vijestima o tragediji u mjestu Petrvald, na istoku zemlje, u kojoj je ljubomorni 42-godišnji Balkanac ubio iz pištolja svoju bivšu djevojku, njezine roditelje i novog dečka te pokušao sebi oduzeti život

Policija je priopćila da je stranac upao na rođendansku proslavu u restoranu Sokol te ustrijelio svoju bivšu djevojku, njezinog novog dečka i roditelje. Tragedija se dogodila između 1 i 1.30 sati noću.

'Žrtve su ostale na mjestu mrtve. Na podu su ostali ležati 25-godišnja djevojka, 34-godišnji muškarac te njezini 47-godišnja majka i 50-godišnji otac', priopćila je glasnogovornica policije Sona Stetinska.

Ubojica je potom dignuo ruku i na sebe. Ustrijelio se, ali nije umro, već je s teškim ozljedama i u kritičnom stanju prevezen u bolnicu u Ostravu. Policija je pronašla pištolj na mjestu tragedije.

Češka policija ne priopćava nacionalnost stranaca počinitelja zločina, pa to nije učinila ni sada. I dok češki mediji spekuliraju da je riječ o državljaninu Makedonije, Albanije ili Crne Gore, makedonski A1 javlja da je riječ o 41-godišnjem Raifu Kačaru, porijeklom iz sela Konjare kod Skopja.

Višestruka ubojstva, osobito kada je motiv ljubomora, velika su rijetkost u Češkoj i mediji danas o tragediji izvještavaju kao o najtežoj u posljednjih nekoliko desetljeća.