ŽELJKO HOLIK

Kuščevićev savjetnik ostao raditi u Ministarstvu uprave

27.07.2019 u 08:51

Bionic
Reading

Željko Holik, bivši glavni savjetnik donedavnog ministra uprave Lovre Kuščevića, ostao je u Ministarstvu uprave i nakon njegova odlaska

Holik je u kabinet ministra uprave došao nakon angažmana u tvrtki Medis investments, koja je na otoku Braču u vrijeme dok je načelnik općine Nerežišće bio Kuščević, najavljivala veliki projekt gradnje medicinsko-turističke namjene zbog čega je pokupovala na stotine kvadrata zemljišta.

Djelatnici Ministarstva za Jutarnju list neslužbeno kažu da nakon Kuščevićeve ostavke Holik normalno dolazi na posao te da je ostao raditi u Ministarstvu, iako više nije u Kabinetu ministra.

“Državni službenik Holik više nije raspoređen na radnom mjestu u Kabinetu ministra Lovre Kuščevića na kojem je bio na određeno vrijeme do dana prestanka mandata ministra”, navodi se u službenom odgovoru iz Ministarstva uprave.

Holik je, dodaju, trajno premješten iz Ministarstva unutarnjih poslova 5. ožujka 2018., i to na radno mjesto viši savjetnik - specijalist u Službi za pripremu i provedbu projekata EU, Samostalni sektor za razvoj javne uprave i EU projekte, gdje i danas radi.