(PRE)UREDI SAM

Krupni otpad nije neprijatelj!

06.03.2011 u 00:00

Bionic
Reading

Krupni otpad nije neprijatelj!

Izbacivanjem vlastitog krupnog otpada otvarate prostor za nove, zanimljive stvari s  tuđeg. Razmjena dobara jedan je od najstarijih, ali i najplemenitijih načinatrgovanja.
Potrebno je samo oko sokolovo i brzina vjeverice!

Zahvaljujući inventivnosti Catherine Hug, berlinske blogerice jedna se ladica pretvorila u policu pa u lampu.

Rasvjete nam uvijek treba, naročito one za čitanje ili pak prigušene,za štimung,
a starih ladica na Hreliću i krupnom otpadu ima - na bacanje. Neka vas ne brine što niste verzirani korisnik i poznavateljkrupnog otpada, jer s komadima poput ladica uvijek ste na dobitku.Iskusni krupnootpadnici slabo na njih trzaju. Više ih pale stari televizori, frižideri, ormarići, stolice isl.

Stoga, kada pronađete idealnu ladicu s ručkom pomoću koje se nekada otvarala, dakle u stanju je biti policom i lampom istovremeno,zgrabite je i otrčite u obližnju trgovinu s kablovima.

Kupite kabl s nastavkom za umetanje žarulje, neku veću, okruglastu, mliječnu ili bijelu žarulju i kuku.Ladicu montirajte na zid kao policu, kuku okačite za ne'gdašnju ručku, kabl objesite o kuku i uključite u struju.

Rezultat je jako zanimljivo svjetlo iznad kreveta, kauča u dnevnomboravku ili ukras u nekom duugom hodniku koji ne zauzima puno prostora, a zanimljivoizgleda.

Još ako ladicu, koja je polica i lampa, napunite zanimljivimfiguricama, knjigama ili okvirićima s fotografijama, svi će se potruditizaviriti u nju.

 

..prije je izgledala napušteno, otužno i beskorisno :(