DOVITLJIVI DVOJAC

Krali od kotla za pečenje rakije i stroja za sladoled do tribina

01.03.2012 u 09:31

Bionic
Reading

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 22-godišnjakom iz Vinkovaca i 23-godišnjakom iz Privlake, utvrđeno je da su od 30. prosinca prošle do 29. veljače ove godine, iz dvorišta obiteljske kuće u Vinkovcima otuđili bakreni kotao za rakiju, čime su 53-godišnjem Vinkovčaninu, pričinili materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna, priopćila je jutros PU Vukovarsko-srijemska

Daljnjim istraživanjem utvrđeno je da su obojica od 5 do 29. ožujka prošle godine, u Vinkovcima, provalili u kiosk 60-godišnjaka i ukrali strojeve za pravljenje sladoleda, bakrene cijevi, elektro motore, čime je Vinkovčaninu pričinjena materijala šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna.

Također je utvrđeno da je isti dvojac od 15. do 24. veljače ove godine, u Vinkovcima, Ciglarskoj ulici, sa stadiona NK Dilj, otuđio dvije prijenosne metalne montažne tribine s tri reda sjedala dužine 6 metara i tako su nogometnom klubu pričinili materijalnu štetu od desetak tisuća kuna.

Obojica su kazneno prijavljeni Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima, radi počinjena dva kaznena djela krađe i jednog kaznenog djela teške krađe.