PREMIJERKA ČEKA KRAJ ISTRAGE

Kosor još nije zatražila Vukelićevu ostavku

07.04.2010 u 19:05

Bionic
Reading

Premda sve indicije upućuju na to da su objavljeni podaci iz Registra branitelja procurili iz Ministarstva obrane, premijerka Jadranka Kosor još uvijek nije na odgovornost pozvala ministra obrane Branka Vukelića

Na pitanje tportala hoće li premijerka Kosor zatražiti ostavku ministra obrane, njezin glasnogovornik Zlatko Mehun odgovorio je da predsjednica Vlade neće tražiti ničiju ostavku dok istraga ne bude završena.

'Premijerka je zatražila istragu i da se utvrde sve okolnosti i svi odgovorni za objavu podataka koji su sastavni dio Registra branitelja. Sve do dok se ne utvrdi odakle su doista procurili podaci i tko je za to kriv premijerka Kosor čekat će s traženjem ostavki. Vremena za to uvijek ima!' naglasio je Mehun.

Na naše pitanje je li ministar Vukelić sam ponudio mandat na raspolaganje, glasnogovornik Mehun odgovorio je da se to, prema informacijama kojima on raspolaže, još nije dogodilo. Premda ministarstvo obrane potresa do sada najveći skandal dosad, vodeći čovjek MORH-a Branko Vukelić još uvijek se ni riječju nije obratio hrvatskoj javnosti.