samostalno na izbore

Koprivnica: Darko Sobota vodi HDZ-ovu listu za županijsku Skupštinu

27.04.2021 u 20:29

Bionic
Reading

HDZ Koprivničko-križevačke županije predstavio je u utorak u Koprivnici listu kandidata za županijsku Skupštinu koju predvodi saborski zastupnik Darko Sobota koji je najavio ravnomjeran razvoj gradova i općina.

Na listi su i načelnice i načelnici podravskih i prigorskih općina, članova te stranke, kao i Franjo Marković, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Koprivnice, Mato Devčić kao kandidat za gradonačelnika Križevaca i Željko Turbelija kandidat HDZ-a za gradonačelnika Đurđevca.

"HDZ nastupa sam. Naše ambicije, opredjeljenja i planovi za iduće četiri godine vezani su isključivo za ravnomjeran razvoj tri grada i 22 općine, koliko ih je na području naše županije, naravno, u suradnji s Vladom RH i ministarstvima, posebno kada govorimo o povlačenju novca iz EU fondova", kazao je Sobota.

U pojedinim općinama HDZ nastavlja suradnju s Mrežom nezavisnih lista predsjednik koje je sadašnji koprivničko-križevački župan Darko Koren, koji će se na izborima u svibnju pokušati izboriti i za svoj četvrti mandat na čelu Koprivničko-križevačke županije.