demokratizacija škola

Konferencija o strukturiranom dijalogu u srednjim školama

  • Autor: I. I. / Hina
  • Zadnja izmjena 16.09.2019 12:59
  • Objavljeno 16.09.2019 u 12:59
Predsjednik Mreže mladih Hrvatske Josip Miličević

Predsjednik Mreže mladih Hrvatske Josip Miličević

Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Konferencija 'Strukturirani dijalog u srednjim školama – izazovi i prilike - Uloga školske zajednice u provedbi Dijaloga EU s mladima i uloga dijaloga u demokratizaciji škole' održava se u Ministarstvu znanosti i obrazovanja (MZO) u Zagrebu

Predsjednik Mreže mladih Hrvatske Josip Miličević izrazio je uvjerenost kako će mladi osnažiti i iz pripremljenih priručnika naučiti da donose odluke.

Predstavnici Mreže mladih Hrvatske i članovi Nacionalne radne skupinu za dijalog EU s mladima raspravljaju o tomu kako se dijalog može koristiti za demokratizaciju škola.

O svom iskustvu sa strukturiranim dijalogom i načinima kako ga integrirati u školskim zajednicama govore ravnatelji škola, sudionici na dosadašnjiim edukacijama i stručni suradnici.

Konferenciju organizira Mreža mladih Hrvatske uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Na konferenciji sudjeluju i predstavnica Ministarstva demografije, obitelji, mladih i socijalne politike te predstavnice Agencije za mobilnost i programe EU.

Tijekom dana bit će predstavljen i Priručnik za rad s Vijećima učenika uz korištenje dijaloga EU s mladima namijenjen srednjim školama.

Konferencija je završni događaj projekta Strukturirani dijalog u srednjim školama, koji se financira sredstvima programa Erasmus+.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!