PREKINUT PROMET AUTOCESTOM A3

Kombi srušio motociklista pa na njega naletio auto

15.07.2012 u 09:26

Bionic
Reading

Jutros oko 4.45 sati između drugog i trećeg kilometra autoceste A3 poginuo je 28-godišnji motociklist

Iz još neutvrđenih razloga u motocikl je udario kombi koji se kretao u smjeru zapada. Motociklist je pao na kolnik nakon čega je na njega naletio auto bugarskih registarskih oznaka. Drugi putnik s motocikla prevezen je u KB Sestara milosrdnica, pišu 24sata

Prekinut je promet na autocesti A3 Bregana-Lipovac, zbog teške prometne nesreće između čvorova Sveta Nedelja i Bregana u smjeru graničnog prijelaza, a od čvora Sveta Nedelja obilazno se vozi starom samoborskom cestom, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog prometne nesreće na autocesti A1, između čvora Bosiljevo i odmorišta Vukova Gorica u smjeru Zagreba vozi se usporeno, a zbog prometne nesreće na autocesti A4 Zagreb-Goričan, između čvorova Popovec i Komin u smjeru Varaždina vozi se jednim trakom.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj (do 16. srpnja) na čvoru Krapina zatvoren je ulaz na autocestu u oba smjera. Obilazak je državnom cestom D1. U zoni čvora Zaprešić u oba smjera zatvoreni su pretjecajni traci.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila iznad 7,5 t bit će danas od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama, kao ni na državnoj cesti D1. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.