gradonačelnik vukovara:

'Ključ opstanka na ovim prostorima su radna mjesta'

18.11.2017 u 11:46

Bionic
Reading

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava istaknuo je u izjavi novinarima na Dan sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. kako se ključ opstanka Vukovara nalazi u investicijama i otvaranju radnih mjesta, dodavši da gradska vlast čini sve što može u suradnji s Vladom kako bi grad Vukovar postao zanimljiv investitorima

'Činimo sve što možemo u suradnji s Vladom kako bi grad Vukovar postao zanimljiv investitorima jer ključ opstanka na ovim prostorima su radna mjesta', rekao je Penava.

U Koloni sjećanja koja je nakon komemorativnog programa u dvorištu vukovarske bolnice krenula gradskim ulicama prema Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata, uz mnoštvo Vukovaraca i građana iz svih dijelova Hrvatske i iz inozemstva kao i državni vrh, nalazi se i vukovarsko-srijemski župan Božo Galić.

Župan Galić također je rekao kako se bez otvaranja novih radnih mjesta teško mogu zaustaviti sadašnji negativni trendovi u ovom dijelu Hrvatske, izrazivši uvjerenje da će lokalne vlasi uz Vladinu pomoć pronaći rješenja.

  • +9
Sudionici Kolone sjećanja okupljaju se ispred vukovarske bolnice Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

'Uvjereni smo kako ćemo uz Vladu pronaći prava rješenja da vratimo osmijehe na lica naših ljudi. Imamo i želje i znanja da to ostvarimo', naglasio je Galić.