urnebesan video

Klimaks lude noći u Saboru: Panenić govorio o bananama pa prasnuo u smijeh

02.03.2018 u 11:25

Bionic
Reading

Nezadovoljni time što je rasprava o izmjenama saborskog Poslovnika započela kasno sinoć, a ne danas ujutro - kada mnogi mediji uživo prenose saborsku raspravu - oporbeni zastupnici odlučili su stalnim stankama i raspravama o raznim, pa i bizarnim temama, debatu o Poslovniku preseliti u jutarnje sate. Urnebesan nastup na temu banana imao je Tomislav Panenić iz Mosta...

Usred noći zastupnik Mosta Tomislav Panenić odlučio je raspravu o izmjenama saborskog Poslovnika produljiti izlaganjem na temu poskupljenja banana.

'Vjerojatno je svatko od vas uživao u bananama, koje smo od malih nogu voljeli... Ali idila u kojoj smo uživali prošla je', započeo je svoje izlaganje Panenić, jedva se suzdržavajući da ne 'umre' od smijeha.

'Ako ste primijetili, banane su poskupjele. Cijena je porasla za 46 posto, što je, morate priznati, podatak koji ne bismo željeli ni za jedan artikl koji se tako često koristi. Banane su sad između 12 i 14 kuna po kilogramu. Što su razlozi? Kažu da je razlog politička nestabilnost u Hrvatskoj', rekao je Panenić i prasnuo u smijeh za saborskom govornicom.

'E, kolegice i kolege, pogledajte se sad međusobno. I neka nas narod gleda', poručio je zastupniku Mosta predsjedajući Željko Reiner iz HDZ-a.

  • +7
Saborski zastupnici o izmjenama Poslovnika raspravljali cijelu noć Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek

Nakon toga Panenić je uspio nastaviti svoju raspravu o bananama.

Oporbeni zastupnici su raspravu o izmjenama Poslovnika produljivali lamentirajući o dizelskom gorivu, otpadu, pa i Evanđelju po Mateju.