VREMENSKA PROGNOZA

Kiša će se pomalo prosipati diljem zemlje, znamo kada i gdje točno

25.10.2018 u 08:00

Bionic
Reading

Potkraj radnog tjedna na kontinentu će ponegdje padati malo kiše, dok će se uz obalu boriti bura i jugo. Već u petak, posebno u Gorskom kotaru i na riječkom području vrijeme će se dodatno pogoršati

U četvrtak na Jadranu pretežno sunčano. U unutrašnjosti ujutro i prijepodne umjereno do pretežno oblačno, mjestimice uz malo kiše. Potom postupno razvedravanje pa će prevladavati sunčano. Vjetar slab do umjeren zapadni i jugozapadni, u početku na istoku sjeverozapadni.

Na Jadranu umjerena i jaka bura, ponegdje s olujnim udarima, okrenut će na sjevernom Jadranu na jugo, a na krajnjem jugu na sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 16 do 20 °C.

Prognoza 25.10. Izvor: Screenshot / Autor: DHMZ

U petak u većini krajeva djelomice sunčano s promjenljivom naoblakom. Kiša mjestimice u Gorskome kotaru te na širem riječkom području gdje će prevladavati oblačno. Vjetar slab do umjeren, u Gorskome kotaru i jak, jugozapadni i južni.

Na Jadranu umjereno, u drugome dijelu dana i jako jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka od 6 do 9, a na Jadranu između 12 i 16 °C. Najviša dnevna uglavnom od 17 do 22 °C.