ŽELIO I SEDLARA I MLIKOTU

Kerum za intendanta HNK želi Cetinskog!

23.02.2010 u 08:21

Bionic
Reading

Splitski gradonačelnik ne prestaje šokirati javnost. Naime, mjesto intendanta Hrvatskog narodnog kazališta u Splitu Željko Kerum ponudio je - pop pjevaču Toniju Cetinskom!

Kako javlja Jutarnji list, gradonačelniku drugog najvećeg hrvatskog grada aktualni intendant splitskog HNK Milan Štrljić nikako nije po volji pa je stoga odlučio u neformalnom razgovoru ponuditi tu funkciju Toniju Cetinskom

Da cijela priča bude još bizarnija, Cetinski nije bio Kerumov prvi izbor. Prije toga navodno je mjesto intendanta odlučio ponuditi glumcu Vedranu Mlikoti i redatelju Jakovu Sedlaru. Nakon što su oni odbili gradonačelnikovu ponudu, Kerum je razgovarao s Cetinskim.

Dnevno neslužbeno razgovaram s najmanje pedeset ljudi, a nikad sadržaj tih razgovora nisam prepričavao za novine, pa tako neću ni sada to učiniti. Međutim, mogu potvrditi da mi nitko nije službeno ponudio da postanem intendantom splitskog HNK', rekao je sam Toni Cetinski, dodavši da bi, u slučaju da dobije takvu ponudu, o njoj 'ozbiljno razmislio'.

'Ne znam bih li to mogao prihvatiti zbog svojih drugih prioritetnih poslovnih obveza, no priznajem da bi mi takva ponuda bila velika čast. Svjestan sam da pojedini ljudi podcjenjuju glazbenike i smatraju da je njima mjesto samo na pozornicama. Ti pojedinci misle da pjevači nisu u stanju osmisliti odličan kazališni repertoar, a meni bi, uvjetno govoreći, bio izazov dokazati im da su u krivu', dodao je Cetinski.