NOVI BISER GRADONAČELNIKA

Kerum ponovo psuje i vrijeđa

28.09.2010 u 14:22

Bionic
Reading

Tek što se stišao nedavni incident pred Banovinom kada je dogradonačelnik Splita Jure Šundov studentima koji su izvodili performans razbio kameru, jučer je seriju divljačkog ponašanja nastavio njegov šef, gradonačelnik Splita Željko Kerum

Ponašanje nedostojno gradonačelnika grada pod Marjanom, Kerum je ovaj put prezentirao na Rivi, pred mnoštvom svjedoka. Fotoreportera tjednika Vrime Stipu Marinovića ispsovao je i izvrijeđao rječnikom koji nije prihvatljiv za javnu objavu.

Stipe Marinović, jučer u kasnim popodnevnim satima ispred poznatog kafića Vjeko na splitskoj Rivi punoj šetača, prolaznika i stranih turista, uočio je Željka Keruma, Igora Štimca i društvo za stolom u razgovoru te ih zamolio za jedan snimak i poziranje.

Kada ga je Kerum pitao za koji medij radi, fotoreporter je odgovorio da radi za tjednik Vrime, pa mu je gradonačelnik na to neuvijeno kazao da 'nabije njega i taj tjednik na k...', poručio mu poruke o oralnom seksu te nastavio ismijavati i vrijeđati fotoreportera, a na oduševljenje svoje svite.

Ovo po kriterijima 'novosti' zapravo i nije neka novost, ali je indikator Kerumova potpunog gubitka kontrole u vrijeđanju kojim je definitivno dokazao da je nedostojan funkcije na koju je, koristeći najniži oblik populizma, nažalost izabran.