velike ambicije

Katalinić: Most ima šanse upravljati Rijekom

24.12.2020 u 20:36

Bionic
Reading

Novoizabrani koordinator Mosta u Primorsko-goranskoj županiji Josip Katalinić rekao je u četvrtak kako ta stranka ima objektivne šanse za preuzimanje odgovornosti za upravljanje Rijekom

“Osnivanje županijske koordinacije tek je prvi korak u izgradnji snažne organizacije Mosta u Primorsko-goranskoj županiji, a uskoro će uslijediti osnivanja gradskih i općinskih organizacija", rekao je Katalinić.

Cilj im je, kaže, da snažan porast broja članova i simpatizera, koji je krenuo još uoči parlamentarnih izbora, rezultira izgradnjom čvrste stranačke strukture kako bi maksimalno spremni dočekali lokalne izbore.

Katalinić smatra da ovaj put imaju objektivne šanse za preuzimanje odgovornosti za upravljanje Rijekom, ali i još nekoliko gradova i općina u Primorsko-goranskoj županiji.

Josip Katalinić je dugogodišnji član stranke, uspješan je poduzetnik u IT sektoru, poznat kao aktivni član županijske skupštine Primorsko-goranske županije i ekološki aktivist, godinama čelna figura Kriznog eko stožera Marišćina.

Vjerojatno je jedina osoba na hrvatskoj političkoj sceni koja je izabrana u Hrvatski sabor i svoje mjesto prepustila drugima, stoji u priopćenju Mosta.

Katalinić je za županijskog koordinatora izabran na osnivačkoj skupštini koordinacije Mosta za Primorsko-goransku županiju u srijedu, a elektroničkim putem izabrano je i sedam članova koordinacije.