NAKUPILO SE AFERA

Kasni noćni sastanak u Vladi, Kujundžić u ponedjeljak daje ostavku?

26.01.2020 u 09:10

Bionic
Reading

Kasno sinoć održan je sastanak u Vladi s ministrom zdravstva Milanom Kujundžićem zbog pritiska javnosti i serije otkrića koja kompromitiraju i njega i Vladu i HDZ, javlja N1 te dodaje da danas nije bilo sastanaka, suprotno informacijama koje su se pojavile u medijima

Izvor iz Vlade potvrdio je za N1 da je u subotu kasnije popodne održan sastanak s ministrom zdravstva, Milanom Kujundžićem.

Izvor je dodao da u odlukama koje slijede oko ovoga slučaja treba pokazati odgovornost i voditi računa o stabilnosti Vlade i HDZ-a.

U međuvremenu, danas se u medijima pojavila informacija kako je prijepodne u nedjelju održan još jedan sastanak, no to su iz Vlade demantirali.

'Na određeni način ovo doživljavam kao atmosferu linča, ali kad se uđe u politiku, čovjek treba biti spreman i za takve stvari. Pohvaljujem vas sve novinare koji ćete istražiti mene, pozivam i sva državna tijela da me istraže po svim osnovama. Potičem i vas i druge da istraže ne samo one koje su javne osobe, nego i brojne druge u vezi zarada, što su imali, što su dobili u vrijeme komunizma, što privatizacijom, što sada. Mislim da Hrvatskoj treba istina o svakome - tko što ima, koliko je zarađivao, koliko je platio poreza, prireza i drugih vrsta doprinosa. Odradite sve na meni do zadnjeg detalja, a onda i na svakome drugome', rekao je Kujundžić u petak na izvanrednoj konferenciji za novinare povodom napada na novinarku Slobodne Dalmacije pred njegovom kućom u Ivanbegovini.

Danas nije odgovarao na pozive.

  • +16
Milan Kujundžić Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX