FILIPOVIĆ LOŠE STOJI, ALI...

[FOTO] Plenković je u HDZ-ovu stožeru, pred javnost izašao Mario Kapulica: Nemamo razloga biti nezadovoljni, drugi smo u zagrebačkoj Skupštini

16.05.2021 u 19:49

Bionic
Reading

Prema izlaznim anketama, kandidat HDZ-a Davor Filipović tek je na četvrtom mjestu s 10,29 posto

U Zagrebu prema izlaznim anketama uvjerljivo vodi Tomislav Tomašević (Možemo!) s 48,61 posto. Tijesna borba je za drugo mjesto: Jelena Pavičić Vukičević (BM 365) ima 11,49, a Miroslav Škoro (Domovinski pokret) 11,35 posto.

Mario Kapulica, član Predsjedništva HDZ-a, izjavio je za N1 da se ne može govoriti o nezadovoljstvu u stožeru pobjednika lokalnih izbora.

Istaknuo je da su u Zagrebu svih troje kandidata u okviru statističke pogreške i još uvijek vjeruje da Filipović može u drugi krug.

'HDZ je druga stranka u zagrebačkoj Skupštini sa 16 posto, što je najveći uspjeh u posljednje vrijeme i nemamo razloga biti nezadovoljni', istaknuo je Kapulica.

Potom se pohvalio time da je HDZ izašao na izbore u svim gradovima i županijama u Hrvatskoj. Pecnuo je Domovinski pokret da su na izbore izašli tek ponegdje, a na listama su im većinom bivši članovi MOST-a i HSP-a.

Na pitanje jesu li se HDZ-ovci u Zagrebu podijelili kazao je da su članovi HDZ-a sasvim sigurno glasali za kandidata HDZ-a. Odbacio je opasku da su neki članovi HDZ-a birali Škoru.

Komentirao je i izbore u Splitu te je kazao da više vjeruje anketama koje su stizale proteklih dana nego izlaznim anketama.

  • +6
Andrej Plenković u izbornom stožeru kandidata HDZ-a, HSLS-a i HSU-a Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elveđi/PIXSELL