KRV, SEKS I NOGOMET

Kapetan Flamenga optužen da je ubio ljubavnicu

04.07.2010 u 20:20

Bionic
Reading

Dok cijeli Brazil liječi traume nakon ispadanja na Svjetskom nogometnom prvenstvu, nova afera seksa, ljubavi i krvi trese nogometni svijet

Junak priče je vratar i kapetan najpopularnijeg brazilskog nogometnog kluba, Flamenga iz Rio de Janeira, Bruno das Dores de Souza Fernandes, poznat kao izuzetan branič penala i kao kontroverzna osoba vatrene naravi, kojeg je policija uhitila pod sumnjom da je ubio svoju mladu ljubavnicu Elizu Samuzo koja je nestala 9. lipnja.

'Mi nemamo nikakve sumnje, Bruno je ubojica', rekao je Edson Moreira, šef Odjela za ubojstva policije Minas Gerais, odakle je bila nesretna djevojka.

Fernandes, kao i veliki broj brazilskih nogometaša, dolazi iz svijeta favela i teške sirotinje. Prije uhićenja, u jednom razgovoru za tiražni časopis Veja, izjavio je da je Elizu upoznao tijekom jednih orgija u kojima je, kako je rekao, 'bilo svega: muškaraca, žena, nogometnih igrača, prostitutki, Elizinih prijateljica, baš svega'. Dodao je da su te orgije uhodana praksa u svijetu nogometaša.

Eliza, koju je majka napustila kada je imala svega pet godina, je već bila poznata kao glumica u porno filmovima i sanjala je o braku s bogatim nogometašem. Priznala je prijateljicama da je ostala trudna baš nakon tih orgija na kojima je upoznala Fernandesa

Prijateljice svjedoče da ju je Bruno prisiljavao na abortus, ali je Eliza to odbila. Rodila im se kćerkica. Bruno je postao dobar i nježan otac, pa se novinari pitaju što se zapravo dogodilo i, ako ju je ubio, zašto je to učinio.

Policija je našla tragove Elizine krvi u Fernandesovu vozilu. DNA sve dokazuje, kažu u policiji. Prijateljice su prepoznale i naočale Dolce&Gabana i sandale koje je nosila Eliza, a bile su u vozilu osumnjičenog vratara.

Pripovijest je to koja se prati kao pravi horor i najpopularnija TV sapunica. Nacija strepi, javljaju se sociolozi i psiholozi. Elize nema. Bruno je u pritvoru. Brazilski nogomet opet tuguje.