OSIPANJE NE PRESTAJE

Kaos u SDP-u: u tjedan dana otišla i dva člana glavnog odbora

27.12.2018 u 07:56

Bionic
Reading

Osim što je u zadnjih godinu dana ostala bez čak osmero saborskih zastupnika, stranku gotovo svakodnevno napuštaju i članovi na terenu. Samo u zadnjih tjedan dana svoju stranačku iskaznicu SDP-u su vratila i dva člana Glavnog odbora SDP-a, javlja Večernji list

Jedan je Darko Vrdoljak, koji je ujedno bio i vijećnik u Gradskom vijeću Grada Zadra, piše Večernji. Zanimljivo, Vrdoljak nije napustio samo SDP, otišao je i iz vijeća, a mandat je, velikodušno, vratio svojoj stranci.

Stranku je napustio i Damir Vučak, član Glavnog odbora SDP-a Hrvatske, ali i član Predsjedništva SDP-a Šibensko-kninske županije, ali i još dvoje članova šibenskog SDP-a – Ivana Lemac Galić, članica Predsjedništva foruma žena GO SDP Šibenik, i Boris Mravinac, član SDP-a.

Nezadovoljni radom predsjednika i načinom rada Gradskog i Županijskog odbora SDP-a, a i smjerom u kojem ide SDP Hrvatske, konstantno se vraćajući na teme iz prošlosti, stavljajući ih u prvi plan, umjesto da se bavimo temama koje će sada i u budućnosti donijeti bolji život svih građana Hrvatske, mi dolje potpisani podnosimo ostavke na sve funkcije kao i na članstvo u Socijaldemokratskoj partiji Hrvatske – objasnio je u Večernjem listu trojac iz Šibenika razloge zbog kojih su podnijeli ostavke.

  • +51
Davor Bernardić nije pronašao način kako spriječiti odljev članstva Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anić