bivši nezavisni vijećnik

Kandidat Mosta za varaždinskog župana je Denis Mladenović

26.03.2021 u 13:31

Bionic
Reading

Kandidat Mosta za varaždinskog župana je Denis Mladenović, nekadašnji nezavisni vijećnik Grada Varaždina, a za njegovog zamjenika je liječnik Denis Gregurović, rečeno je u petak na konferenciji u Varaždinu

Predsjednik saborskog Kluba zastupnika Mosta Nikola Grmoja ocijenio je kako su pokazali da su autentična opcija koja zagovara promjene i na državnoj razini i na lokalnim razinama „Bit ćemo potpora Denisu i kao što su promjene potrebne na nivou Hrvatske, potrebne su i u ovoj županiji”, poručio je.

Mladenović je promjene i obećao, istaknuvši da će biti glas malog čovjeka, štititi interese svih društvenih skupina. "Temelj koji ću postaviti moraju biti kvalitetni međuljudski odnosi, poštovanje i komunikacija koja kao plod donosi suradnju, a time i daljnji napredak cijele zajednice”, rekao je, uz ostalo.

Smatra da je u borbi protiv pandemije koronavirusa nužno povećati angažman stručnjaka iz područja psihologije i održavati kvalitetan dijalog s gospodarstvenicima, obrtnicima te im usmjeriti sredstva da lakše prebrode krizu.

U programu mu je i razvoj sportske infrastrukture i poticanje djece i mladih na bavljenje sportom te poticanje stanovnika na eko proizvodnju.

Politički tajnik stranke Ante Kujundžić kaže da Most u toj županiji nudi provjetravanje. "Došlo je vrijeme da okrenemo novo poglavlje, da unesemo novi vjetar i vjerujemo da će naš Denis sa svojim iskustvom i s ljudima oko sebe ponuditi sve ono što drugi ne nude", rekao je.

Saborski zastupnik Nino Raspudić naglasio je da Varaždin i Varaždinska županija, iako među najnaprednijim dijelovima Hrvatske, imaju golem potencijal koji stoji neiskorišten i zatvoren. "Stare političke strukture koje su činile sigurno i dobrih stvari, ali su davno došle do svojih limita, taj potencijal nisu u stanju iskoristiti”, rekao je.

Grmoja je za medijske istupe Zdravka Mamića rekao kako sve što radi, radi radi vlastite obrane, ali da dobro pazi koga će prozvati, a koga ne i pri tom rekao da se nije osvrnuo na priču o financiranju kampanje bivše predsjednice.

"Jasno mi je da kao osuđenik kojeg čekaju i drugi procesi dobro pazi koga će prozvati, a koga neće, ali je dobro i da što više toga izađe u javnost”, rekao je.

Grmoja drži da ta mučna situacija može biti i katarzična i natjerati sve, prije svega Sabor, da poduzme određene korake jer se više ovako ne može.

"Za sve ove afere netko mora odgovarati i ova utakmica ne može završiti neriješeno i ostati bez epiloga”, poručio je.