ZA SVE KAMPANJCE

Kako rade trgovine i šoping centri za blagdane

23.12.2011 u 08:25

Bionic
Reading

Za sve kampanjce koji će po božićne poklone, puricu ili bakalar trčati na sam Badnjak ili će nakon božićne šoping apstinencije u kupnju krenuti na blagdan Svetog Stjepana, donosimo radno vrijeme šoping centara te prodajnih mjesta trgovačkih lanaca

Tržnice u Zagrebu

Zagrebačke tržnice na Božić i Štefanje neće raditi, osim trešnjevačke i Zelene tržnice koje će na Štefanje raditi po nedjeljnom rasporedu.

Diona

Dionine trgovine na Badnjak će raditi do 18 sati, na Božić ne rade, a 26. prosinca, na Štefanje, prema nedjeljnom rasporedu. Na Staru godinu prodavaonice Dione radit će do 18 sati dok 1. siječnja neće raditi.

Kerum

Prodajna mjesta Keruma na Badnjak će raditi do 18 sati, na Božić ne rade, dok informacije za ostale dane nismo uspjeli dobiti.

Mercator

Mercatorove trgovine na Badnjak će biti otvorene do 18 sati, na Božić i Novu godinu bit će zatvorene, dok će na blagdan Svetog Stjepana raditi do 13, 14 ili 15 sati. Na Sveta tri kralja Mercatorova prodajana mjesta radit će od 9 do 15 sati. Radno vrijeme po prodajnim mjestima možete pogledati ovdje.

Getro

Getro će na Badnjak raditi do 18 sati, na Božić će biti zatvoren, a na Štefanje će većina trgovina raditi do 15 sati. Na Staru godinu u Getroima ćete moći kupovati do 18 sati, dok će dan poslije sve trgovine biti zatvorene. Radno vrijeme pojedinog prodajnog mjesta možete pogledati ovdje

Interspar

Prodajna mjesta Interspara na Badnjak će raditi do 17, odnosno do 18 sati. Na Božić su sve trgovine zatvorene, dok na Štefanje dio trgovina radi do 13, odnosno 14 sati. Detaljan raspored po prodajnim mjestima možete pogledati ovdje

Konzum

Sve trgovine Konzuma na Božić ne rade. Na Badnjak će Super Konzumi raditi do 18 sati, na Štefanje do 13, na Staru godinu do 18, a na Sveta tri kralja do 13 sati.

Billa

Većina Billinih trgovina na Badnjak će raditi od sedam do 18 sati, a na Štefanje do 13, 14 ili 15 sati. Na Božić trgovine ne rade. Radno vrijeme po poslovnicama možete pogledati ovdje

Lidl

Lidlove
trgovine neće raditi na Božić i Štefanje, a na Badnjak će biti otvorene do 18 sati.

ŠOPING CENTRI

Avenue Mall Zagreb

Šoping centar Avenue Malll u Novom Zagrebu radi na Badnjak do 17 sati, a zatvoren je na Božić i na Štefanje. Kafići u sklopu centra radit će na Badnjak do 18, na Božić od 12 do 24, a 26. prosinca od devet do 24 sata.

Avenue Mall Osijek

Kao i zagrebački, osječki Avenue Mall na Božić i Štefanje bit će zatvoren, dok će na Badnjak raditi do 17 sati.

City centar one Zagreb, Split

Ovaj je šoping centar na Jankomiru zatvoren na Božić i Štefanje. a na Badnjak možete šopingirati do 17 sati. Na staru godinu City centar one u Zagrebu i Splitu radit će do 17 sati, na Novu godinu će biti zatvoren, a na Sveta tri kralja radit će do 21 sat.

Arena centar Zagreb

Trgovine u Arena centru na zagrebačkom Laništu na Badnjak će biti otvorene do 17 sati, dok će na Božić i Štefanje biti zatvorene. Na Staru godinu trgovine Arena centra otvorene su do 17 sati, a na Novu godinu ne rade.

Cvjetni

Zagrebački šoping centar Cvjetni u samom centru grada na Badnjak će raditi od devet do 18 sati, na Božić će biti zatvoren, dok će na Štefanje biti otvoren od deset do 18 sati. Na Staru godinu Cvjetni će biti otvoren od deset do 18 sati, na Novu godinu neće raditi, a 6. siječnja će raditi od deset do 18 sati.

Importanne centar
Importanne centar u Zagrebu na Badnjak radi od pet do 20 (ugostiteljski dio), dok su trgovine otvorene od devet do 19 sati. Na Božić ne radi ništa, dok na Štefanje rade samo ugostiteljski objekti, i to od pet do jedan sat ujutro. Na Staru godinu ugostiteljski dio radi od pet do 20 sati, a trgovine će biti otvorene od devet do 19 sati. Na novu godinu neće ništa raditi, dok na Tri kralja rade samo ugostiteljski objekti, i to od pet do jedan ujutro.

Importanne galleria

Ovaj šoping centar u centru Zagreba na Badnjak će raditi do 17 sati, dok će na Božić i Štefanje biti zatvoren. Na staru godinu radi do 17 sati, dok je na Novu godinu i na Tri kralja zatvoren.

Garden mall

Šoping centar Garden mall u zagrebačkoj Dubravi na Badnjak je otvoren do 18 sati, na Božić ne radi, a na Štefanje će biti otvoren samo Interspar, i to do 14 sati. Na Silvestrovo će Garden mall biti otvoren do 16 sati, a Interspar do 18 sati. Na Novu godinu neće raditi.

King cross Jankomir

Ovaj trgovački centar na Badnjak će raditi do 18 sati, na Božić i na Štefanje ne radi, na Staru godinu radi do 18 sati, a na Novu će godinu biti zatvoren. Na Sveta tri kralja centar će raditi do 20 sati.

Westgate

Najveći šoping centar u Hrvatskoj, Westgate kod Zaprešića, na Badnjak će biti otvoren do 17 sati, a na Božić i Štefanje će biti zatvoren.

Joker Split

Splitski šoping centar Joker na Badnjak će biti otvoren do 17 sati, dok u nedjelju i ponedjeljak neće raditi.

Tower centar Rijeka

Poznati riječki šoping centar Tower na Badnjak radi do 17 sati, a na Božić je zatvoren. Na Štefanje radi od 13 do 21 sat.

Emmezeta Zagreb, Osijek, Split

Ovaj će šoping centar u sva tri grada na Badnjak raditi do 16 sati, dok će na Božić i Štefanje biti zatvoren. Na Silvestrovo će raditi do 16 sati, a na Novu godinu će Emmezete biti zatvorene.

Supernova Zadar

Ovaj će trgovački centar u Zadru na Badnjak raditi do 15 sati, neće raditi na Božić, Štefanje i Novu godinu, dok će na Staru godinu biti otvoren do 17 sati.

Supernova Karlovac

Na Badnjak će raditi do 14 sata, na Staru godinu do 18 dok je na Božić, Štefanje i Novu godinu zatvoren.

Supernova Varaždin

Ovaj će šoping centar na Badnjak raditi do 17 sati, na Silvestrovo do 17 dok na Božić, Štefanje i Novu godinu ne radi.

Supernova Slavonski brod

Ovaj trgovački centar na Badnjak će raditi do 15 sati, Interspar do 18. Na Božić ne radi, dok će na Štefanje raditi samo Interspar, i to do 14 sati. Na Staru godinu šoping centar radi do 15 sati, Interspar do 20. Na Novu godinu je zatvoren, dok će na Sveta tri kralja biti otvoren samo Interspar, i to do 14 sati.

Supernova Sisak

Na Badnjak i Staru godinu ovaj sisački trgovački centar radit će do 14 sati, dok će na Božić, Štefanje i Novu godinu biti zatvoren.

Portanova Osijek

Osječki šoping centar na Badnjak će raditi do 17 sati, kao i na Staru godinu. Na Božić, Štefanje i Novu godinu će biti zatvoren.