ZABORAV, A NE KRAĐA

Kako je zamjenica ministra lažno uzbunila policiju

12.09.2012 u 07:22

Bionic
Reading

Zamjenica ministra pravosuđa Sandra Artuković-Kunšt uzbunila je policiju uvjerena kako joj je netko ukrao osobni automobil Mercedes A-klase, ali se na koncu ispostavilo kako je naprosto zaboravila gdje je parkirala, otkriva jutarnji.hr

'Ukrali su mi auto, molim vas, probajte nešto učiniti, unutra su mi osobne stvari' - vapio je ženski glas ove nedjelje iz slušalice dežurnog službenika Policijske uprave zagrebačke, piše jutarnji.hr.

Ispostavilo da je s druge strane slušalice zamjenica ministra pravosuđa Sandra Artuković-Kunšt. Iako u nevjerici i očaju, visokopozicionirana je državna službenica precizno opisala kako je 12 godina star Mercedes A-klase ostavila na parkiralištu blizu svog doma, a kad se vratila, njega više nije bilo.

Policajci su nakon njezine prijave započeli ozbiljnu potragu. Opis njemačke limuzine žurno je poslan svim postajama i ophodnjama na terenu. U nepuna dva sata pregledane su i podzemne garaže koje lopovi vole koristiti za 'mirovanje' ukradenih vozila, piše jutarnji.hr

Krim policajci aktivirali su i doušničke kanale, a malo je nedostajalo da počnu i uhićenja. No, srećom, uslijedio je obrat. Zamjenica ministra ponovno je nazvala policiju. Obavijestila ih je kako se sjetila da je auto parkirala na drugom mjestu. Uljudno se ispričala i rekla da zbog silnih obveza jednostavno ne zna 'gdje joj je glava'.