O PSIHOTESTU I LIJEČENJU

Kajin odgovorio na IDS-ov udarac ispod pojasa

05.06.2013 u 14:17

Bionic
Reading

'Mislim da je došlo vrijeme da nam Damir Kajin predoči svoj psihotest jer je u posljednjih godinu dana izrekao previše laži, previše je obmanjivao građane Istre te je previše blatio svoje bivše stranačke kolege. No unatoč tome spreman sam Kajinu pružiti ruku jer je njemu definitivno potrebna pomoć s obzirom na to da s njim očigledno nešto nije u redu', izrekao je glavni tajnik IDS-a Tedi Chiavalon. Na odgovor bivšeg stranačkog kolege Kajina nije trebalo dugo čekati

'To je prije svega jedan bezobrazluk, ali to govori o njima i pitanje je što su ti judoše oko Jakovčića spremni učiniti. Vjerojatno i daleko gore stvari od ovakvih izjava. Ja samo ne znam bih li ja trebao ići sam na liječenje ili bi sa mnom trebali ići svi Istrijani koji su mene podržali. Neka budu uvjereni, izliječit ćemo mi Istru od nepotizma i korupcije, a drogi ćemo isto tako najaviti rat, pa ako treba i javnim testiranjima', prokomentirao je Kajin riječi svojih dojučerašnjih stranačkih kolega.

Kako je danas kazao Chaivalon, Kajin se očito ne može sjetiti da je samo prije godinu i pol dana govorio kako je bivši župan Stevo Žufić najveći krivac za prodaju Barbarige i Dragonere, a danas se nalazi u njegovom najužem timu. Osim toga, dodao je Chiavalon, Kajin je osoba koja je pregazila sve svoje etičke i moralne norme kada je uzela saborsku mirovinu na jedan dan i to je dokaz da s tom osobom nešto nije u redu, zbog čega treba pomoć.

'Ako je meni potrebna medicinska pomoć, onda bi se neki trebali doista liječiti od apsolutne vlasti. No nema lijeka i cjepiva za te bolesti do idućih izbora', zaključio je pak Kajin.
266139,265687,265485,264909