GLAVNI DIREKTOR ZA FINANCIJE

Kai-Ulrich Deissner novi član Uprave HT-a

24.07.2014 u 12:28

Bionic
Reading

Deissner je karijeru u Deutsche Telekomu (DT) počeo 2004. te je obavljao niz važnih funkcija. U Zagrebu počinje s radom 1. kolovoza

Kai-Ulrich Deissner novi je član Uprave Hrvatskog Telekoma (HT) i njegov glavni direktor za financije, odlučio je Nadzorni odbor HT-a. Deissner je imenovan na razdoblje od tri godine, a s radom u HT-u počinje 1. kolovoza.

Deissner se 2004. priključio Deutsche Telekomu, inače većinskom vlasniku HT-a. Stekao je značajno iskustvo na pozicijama višeg menadžmenta s primarnim fokusom na poboljšanje operativne učinkovitosti, obnašajući tako funkcije direktora za upravljanje proizvodima, višeg direktora za upravljanje prodajnim kanalima i glavnog direktora za financije Deutsche Telekom Kundenservicea, ističu u HT-u.

Posljednja funkcija koju je obnašao u DT grupi bila je ona predstavnika za poslovne aktivnosti pri Upravi. U okviru nje preuzeo je odgovornost za svakodnevno nadziranje poslovanja s korisnicima i oblikovanje transformacijskog procesa uz izravnu liniju izvješćivanja prema predsjedniku Uprave društva Telekom Deutschland, tvrtke iz sastava DT grupe za poslovanje u Njemačkoj.

Davor Tomašković, predsjednik Uprave HT-a, prilikom imenovanja je izjavio:

'S velikim zadovoljstvom pozdravljam imenovanje dr. Deissnera u Upravu HT-a. Dr. Deissner ima bogato iskustvo stečeno na menadžerskim pozicijama, kako u području financija, tako i područjima izravno povezanima s tržištem i korisnicima.'