UBOJSTVO U BONACIMA

Kada ju nije uspio uvjeriti batinama da ostane izbo ju je nožem

12.05.2011 u 18:47

Bionic
Reading

U Istražni centar Županijskog suda u Puli danas poslijepodne priveden je Mislav Đokić (58) zvani Mićo, kojeg se osnovano sumnjiči za jučerašnje ubojstvo izvanbračne supruge Lidije Kezele (47) iz Fažane

Naime, jučer oko 17 sati u obiteljskoj kući u mjestu Bonaci, gdje je par živio posljednja dva mjeseca, došlo je do fizičkog sukoba. Muškarac koji je policiji i od ranije poznat po nasilničkom ponašanju, ali prema bivšoj izvanbračnoj supruzi, nasrnuo je prvo na partnericu palicom, a zatim je pretučenu ženu izbo nožem. Zbog težine zadobivenih ozljeda nesretna žena preminula je sinoć oko 19.30 sati u pulskoj Općoj bolnici.

'Povod sukoba bila je ženina odluka o selidbi iz obiteljske kuće, koja se 58-godišnjaku nije svidjela te nakon što je nije uspio razuvjeriti da promijeni mišljenje, muškarac je 47-godišnjakinju udario metalnom palicom, a potom je uzeo nož te joj zadao više ubodnih rana po tijelu', priopćila je PU istarska.

Muškarac je jučer uhićen, a nakon kriminalističkog istraživanja u porečkoj policijskoj postaji prepraćen je danas u pulski Istražni centar. Na mjestu događaja u obiteljskoj kući u Bonacima pronađena su sredstva kojima je izvršio ubojstvo izvanbračne supruge. Po nalogu istražne sutkinje Sene Midžić Putigne naložena je i obdukcija tijela preminule.

Kako pričaju u selu, Mićo je vlasnik vučne službe Pauk, no sklon je tučnjavama i alkoholu, a navodno je također prijetio ubojstvom bivšoj partnerici, kojoj je srećom uspjelo napustiti ga.