MARIĆ TAJNOVIT

'Kad dođe vrijeme, malo više ću reći o ovoj situaciji; o odlasku iz Vlade ne razmišljam'

28.08.2018 u 09:37

Bionic
Reading

'Nemam nekih pretjeranih komentara. Kad dođe vrijeme, malo više ću reći o ovim situacijama o kojima slušamo posljednjih dana, i po pitanju Povjerenstva i po pitanju nekih drugih stvari', komentirao je ministar financija Zdravko Marić informaciju da će Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa obnoviti postupak protiv njega vezan uz Agrokor

'Nemam nekih pretjeranih komentara. Kad dođe vrijeme, malo više ću reći o ovim situacijama o kojima slušamo posljednjih dana, i po pitanju Povjerenstva i po pitanju nekih drugih stvari', rekao je za N1.

Razmišlja li o odlasku iz Vlade, kako su objavili neki mediji.

'Ne razmišljam o odlasku iz Vlade, pustite medijske napise, bilo je svakakvih napisa', kratko je kazao ministar Marić u utorak prilikom ulasku u Vladu.

Podsjetimo, Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa u ponedjeljak je objavilo kako je na radnom sastanku razmatralo sadržaj prijava zaprimljenih protiv dužnosnika Andreja Plenkovića, predsjednika Vlade Republike Hrvatske, Bože Petrova, potpredsjednika Hrvatskog sabora, i Zdravka Marića, ministra financija, kao i sadržaj objavljenih iskaza Martine Dalić, Ante Ramljaka i Zorana Besaka danih USKOK-u u slučaju tzv. lex Agrokor.

  • +23
Sva lica Zdravka Marića Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoić

'U predmetu dužnosnika Zdravka Marića donesena je odluka o obnovi postupka koji se u odnosu na navedenog dužnosnika vodio pod brojem P-188/16. Također je donesen zaključak da će se novootvoreni predmet povodom prijave protiv dužnosnika Zdravka Marića, zaprimljene u petak 24. kolovoza 2018., spojiti na navedeni predmet', objavljeno je u ponedjeljak.