HDZ OPTUŽUJE

'Josipović ubacuje provokatore na skupove Grabar Kitarović'

16.12.2014 u 14:54

Bionic
Reading

Zagrebački ogranak HDZ-a poslao je na mail adrese redakcije priopćenje u kojem se pita tko stoji iza Danice Ramljak američko-hrvatske građanke koja živi u SAD-u?

Ramljak je, podsjetimo, bivša ravnateljica Instituta 'Ruđer Bošković' i putem Faceboka je prije nekoliko dana postavila dest pitanja koja su očito prodrmala HDZ-ov stožer.

HDZ-ovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

‘Zbog onih građana koji nisu dovoljno fokusirani na detalje izborne kampanje u Hrvatsko, boreći se svakodnevno za koru kruha, ukazujemo na samo neke činjenice koje mogu pomoći biračima u razotkrivanju prljave kampanje u režiji izbornog stožera kandidata Ive Josipovića.

Kao prvo, posve je legitimno u demokratskoj državi da svi mogu pisati pisma predsjedničkim kandidatima. No, jako je indikativno da američko-hrvatska građanka Danica Ramljak nije uputila pismo Zoranu Milanoviću i pitala ga zašto u euuropskoj Hrvatskoj u 21 stoljeću ima još gladnih? Zašto smo najsiromašnija zemlja u Europskoj uniji? Zašto nismo povukli dostupna nam sredstva iz fondova EU? Zašto smo stalno u sukobu s EU i svim drugima? Zašto zemlja ide u krivom smjeru? Zašto je stanje demokratskih prava na niskoj razini? Zašto se koriste državne institucije u progon neistomišljenika, itd?

Jako je indikativno zašto Danica Ramljak nije uputila pismo i Ivi Josipoviću i pitala ga zašto u pet godina nije ništa napravio za Hrvatsku? Zašto mu je bio važniji osobni rejting od standard hrvatskih građana? Zašto nije ništa napravio na vanjsko-političkom planu? Zašto nije koristio ustavne-ovlasti i tražio rezultate od vlade Zorana Milanovića? Itd, itd.

Dakle, hrvatska javnost treba znati da je pismo Danice Ramljak pisano u stožeru Ive Josipovića i ima za cilj kompromitiranje kampanje Kolinde Grabar Kitarović

Kad smo kod prljave kampanje koju provodi isključivo Ivo Josipović treba posjetiti da ona traje već duže vrijeme pri čemu se koriste sredstva hrvatskih poreznih obveznika, nastavljena je s ubačenim provokatorima na predizborne skupove Kolinde Grabar Kitarović, a aktualna je kroz “famozno pismo” žene koja i sama prizna da je pomalo zaboravila hrvatski jezik i kojoj očito jako smeta dr. Franjo Tuđman.

Imajući samo ove činjenice u vidu, a koje nisu jedine, hrvatska javnost mora znati da se ova kampanja za predsjedničke izbore vodi neravnopravno, nedemokratski i izrazito prljavo pri čemu izborni stožer Ive Josipovića koristi sve državne institucije od DIP-a pa sve do ZAMPA kako bi otežao demokratsko izborno nadmetanje.

Duboko vjerujemo da ovakva prljava kampanja sigurno će biti kažnjena na izborima 28. prosinca 2014. godine. Hrvati DO POBJEDE’, zaključuje se u priopćenju.