MATIJA HORVAT

Jeste li ga vidjeli? Varaždinska policija traga za 25-godišnjakom, ostavio je automobil na kanalu

05.06.2021 u 14:57

Bionic
Reading

Varaždinska policija traga za 25-godišnjim Matijom Horvatom iz Sesveta Ludbreških, čiji je nestanak prijavljen u petak, a njegovo vozilo pronađeno na kanalu Hidroelektrane (HE) Dubrava u mjestu Dubovica, priopćeno je u subotu iz Policijske uprave varaždinske.

Policija navodi da su u petak u 18 sati zaprimili prijavu nestanka Matije Horvata, rođenog 1996. godine u Varaždinu. Prema prijavi, on se u petak oko 7 sati udaljio s adrese stanovanja u Sesvetama Ludbreškim, s osobnim vozilom marke Fiat Punto. Oko 20 sati policija je pronašla vozilo na kanalu HE Dubrava u Dubovici.

Za nestalom osobom pokrenuta je potraga. Intenzivno traganje nastavljeno je jutros, a uključeni su i pripadnici HGSS Stanice Varaždin i vatrogasci iz općina Veliki Bukovec, Mali Bukovec i Sveti Đurđ.

Nestala je osoba u trenutku odlaska od kuće bila odjevena u bijelu majicu s crnim crticama i plave traperice te obuvena u crne kožne tenisice. Iz policije mole građane koji imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj osobi da ih žurno obavijeste na broj 192 ili putem Nacionalne evidencije nestalih osoba.