ne posluje s državom

Javio se Miro Palac, čovjek koji je Kujundžiću posudio 40 tisuća eura

24.01.2020 u 18:48

Bionic
Reading

Pozajmicu od 300 tisuća kuna supruzi ministra zdravstva Milana Kujundžića za kupnju kuće dao je predsjednik Nadzornog odbora veledrogerije Pharma Net te vlasnik ljekarni Palac, Miro Palac. On se oglasio za RTL i potvrdio da ne posluje s bolnicama

Palac je predsjednik Nadzornog odbora veledrogerije Pharma Net i vlasnik ljekarni Palac, a pozajmicu u iznosu od 300 tisuća kuna dao je ministrovoj supruzi Tatjani Kujundžić za kupnju njihove najnovije kuće u Zagrebu.

U izjavi za RTL, Palac je potvrdio ovu informaciju:

'Ja sam posudio obitelji Kujundžić 40.000 eura u protuvrijednosti u kunama po srednjem tečaju HNB-a. Posudba je popraćena Ugovorom, s rokom povrata od godinu dana, koji je ovjeren kod javnog bilježnika, a sredstva su prebačena s jednog tekućeg računa na drugi', kazao je Palac.

  • +16
Milan Kujundžić se obratio novinarima Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Na pitanje da prokomentira tvrdnje o potencijalnom sukobu interesa, obzirom na njegovu dužnost u NO veledrogerije i poslovanje veledrogerija s državom, odgovara:

'Ima stotine razloga zašto je to nemoguće, a navesti ću samo jedan - Veledrogerija Pharmanet d.o.o. ne posluje s državom', kazao je Palac

RTL javlja kako Palac posluje samo s ljekarnama.