predsjedništvo sabora

Jandroković uvjeren da Plenković ima većinu, a kada će točno predložiti nove ministre, još ne zna

31.05.2017 u 12:44

Bionic
Reading

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković rekao je kako očekuje da će premijer Andrej Plenković iduće 'srijede ili četvrtka' u Sabor poslati prijedlog o imenovanju četiri nova ministra. A kada će se točno glasati o povjerenju novim ministrima, zasad nije poznato. Jandroković je uvjeren da će Plenković još jednom dokazati da Vlada ima parlamentarnu većinu

'Vjerujem da ćemo imati parlamentarnu većinu', rekao je predsjednik Sabora Gordan Jandroković i dodao da će situacija biti jasnija nakon drugog kruga lokalnih izbora u nedjelju 4. lipnja.

Hoće li u srijedu premijer Andrej Plenković Saboru poslati prijedlog za imenovanje četiri nova ministra, pitali su novinari Jandrokovića.

'To nije bila tema današnje sjednice Predsjedništva Sabora. Danas smo usuglasili dnevni red koji ima preko 120 točaka, od čega je 30 novih zakonskih prijedloga.

Predsjednik Vlade mora predložiti imena novih ministara na novoj sjednici Sabora koja će trajati od 7. lipnja do 14. srpnja. Očekujem da će premijerov prijedlog stići u Sabor na početku sjednice, 7. ili 8. lipnja', rekao je Gordan Jandroković.