U TIJEKU RADOVI

Iz HAC-a otkrivaju gdje vas očekuju gužve na cestama

05.06.2014 u 16:11

Bionic
Reading

Hrvatske autoceste obavještavaju korisnike da se tijekom nadolazećeg vikenda na autocesti A3 Bregana - Zagreb -Lipovac očekuje pojačani promet naročito u popodnevnim satima, u petak u smjeru Lipovca, a u nedjelju u smjeru Zagreb.

Zbog pojačanog prometa i privremene regulacije postoji mogućnost stvaranja povremeno dužih kolona kod čvora Ivanja Reka.

Na ovom dijelu autoceste zbog tehnologije izvođenja radova na rekonstrukciji čvora Ivanja Reka (rušenje nadvožnjaka iznad autoceste) te sigurnog odvijanja prometa bilo je potrebno postaviti privremenu regulaciju prometa čime se ujedno smanjuje protočnost u zoni izvođenja radova. Rekonstrukciju postojeće autoceste nije moguće provesti bez utjecaja na promet.

U cilju postizanja što boljeg vođenja prometa i sigurnosti korisnika na ovom dijelu autoceste A3 Bregana-Zagreb-Lipovac, iz HAC-a mole sve vozači da poštuju prometnu signalizaciju na autocesti.

Sve informacije o privremenim regulacijama na autocestama bit će redovito objavljivane putem redovitih izvješća HAK-a u medijima i web stranici Hrvatskih autocesta d.o.o. (HAC). Također sve dodatne informacije mogu se dobiti na besplatnom info telefonu 0800 0422.