NOVI RESIDEN EVIL

Igre koje izlaze ovoga tjedna

27.06.2011 u 13:41

Bionic
Reading

Protekli tjedan zbog silnih je praznika bio kao stvoren za bezbrižno gejmanje, a kako nam se čini, prošlotjedne igre i dalje ćete nastaviti igrati jer ovaj tjedan ne donosi baš spektakularnu ponudu

Resident Evil: The Mercenaries 3D: The Mercenaries 3D jedna je od najiščekivanijih igara za konzolu 3DS uopće. Ekipa iz Capcoma s prizorima iz igre častila nas je još prije izlaska konzole 3DS i upravo su nas oni ostavljali bez daha. Naime, grafički igra izgleda apsolutno spektakularno, imamo li na umu da će je pokretati handheld konzola.

Inače, radi se o klasičnom Resident Evilu koji se igra iz trećega lica, s mogućnošću ciljanja iz prvoga lica, a novost u žanru je i mogućnost kretanja i pucanja u isto vrijeme.

Igra će se na europskom tržištu pojaviti u petak.

 

 

 

 


 

Storm: Frontline Nation: svi ljubitelji turn-based strategija ovoga će tjedna moći uživati u novom naslovu švedskog studija Colossai. Igra će se pojaviti isključivo na PC-ju.

 

Izlaze i Super Street Fighter IV Arcade Edition, UFC Trainer, Dynasty Warriors: Gundam 3, Call of Duty: Black Ops: Annihilation Map Pack...