VOL.3

Igre koje izlaze ovaj tjedan

15.11.2010 u 12:18

Bionic
Reading

Većina najvećih ovogodišnjih hitova je već na policama trgovina, a što nas čeka ovaj tjedan, provjerite u nastavku

Call of Duty: Black Ops prošloga je tjedna poharao domove diljem svijeta, rekorde i top liste, a prije toga su pljačkaši poharali trgovinu u Baltimoreu (SAD) i ukrali – stotinu kopija igre. No i to je prošlo, dobar dio najočekivanijih naslova je već izašao, no ova godina nam ima za ponuditi itekako još kvalitetnih igara. A ovo su naslovi u kojima ćemo uživati već ovaj tjedan:

 

Danas izlazi NBA Jam za PS3 i Xbox 360 te The Sims 3 za Wii, pa tko voli, nek' izvoli.

 

U utorak izlaze:

 

Assassin's Creed: Brotherhood, nepunokrvni treći nastavak u serijalu u kojemu u ulozi Ezia nastavljate sukobe s templarima u drevnome Rimu. Između brojnih novosti koje je Ubisoft najavio najviše se svakako ističe multiplayer koji do sada nije bio dio franšize Assassin's Creed.

 

 

Igra zasad dolazi samo na PS3 i Xbox 360, dok bi se na PC-u trebala pojaviti početkom sljedeće godine.

 

Harry Potter and the Deathly Hollows: Part 1, prvi dio akcijske avanture rađene po posljednjem filmu o Harryju Potteru. Igra će biti izdana u dva dijela kao i sam film dok će drugi dio biti izdan u vrijeme prikazivanja drugog dijela filma. U igri će moći uživati vlasnici PC, PS3, Xbox 360, Wii i Nintendo DS platformi.

 

Need for Speed: Hot Pursuit, svojevrsni remake istoimene igre s kraja 90-ih u prvim je recenzijama pokupio odlične ocjene, unatoč značajno arkadnijem pristupu no što je to bio slučaj kod prošlogodišnjeg izvrsnog Shifta. Na igri je radio Criterion Games, studio zaslužan za serijal Burnout, što je još jedna garancija kvalitete. Igra dolazi na PC, PS3, Xbox 360 i Wii.

 

U utorak još na Wii i DS dolazi Sonic Colors, a u srijedu Alien Breed 3: Descent na PC i Xbox 360, dok u petak sve vlasnike Wii-ja očekuje Pro Evolution Soccer 11.

 

I ne zaboravite, sljedeću srijedu dolazi Gran Turismo 5.