UOČI SASTANKA S BRANITELJIMA

I na prvi radni dan Medved opet kod šatoraša

22.03.2016 u 09:48

Bionic
Reading

Ministar branitelja nakon jučerašnje formalne potvrde u Saboru prvi radni dan započeo je ispred svojega Ministarstva posjetivši prosvjednike u šatoru, a kasnije danas na sastanku s udrugama branitelja na državnoj razini razgovarat će i o micanju šatora, javila je N1 televizija

Na upite novinara o prijedlogu njegova prethodnika Mije Crnoje, koji je zagovarao 'Registar izdajnika', Medved ni danas nije želio odgvarati, već je samo poručio, kako prenosi N1 televizija: 'Moja je vizija briga za branitelje, osobito za njihovo zdravlje'.

Medved je sinoć za N1 kazao da su se prosvjednici 'i sami su uvjerili kako kroz stavke ne postoje zapreke za normalno funkcioniranje, a pored toga ... ako bi bilo poteškoća financiranja obveza za Ministarstvo branitelja, Vlada će naći načina da podrži rad Ministarstva'.

'Žurno se mora rješavati pitanja koja muče ovu populaciju', poručio je Medved i ustvrdio, kako javlja HRT: 'Od kada sam kandidat, u osam dana tri su branitelja počinila suicid, pune su bolnice branitelja koji nemaju reguliran status. Očekuje nas velik i ozbiljan posao'.